MOBIL SHC 525

Mobil SHC™ 500 Sērijas eļļas ir īpaši augstas kvalitātes hidrauliskās eļļas. Tās radītas no sintezētiem vasku nesaturošiem ogļūdeņražu bāzes šķidrumiem un apvienotas ar rūpīgi izstrādātām īpaši stabilizētām piedevām.

Uzzināt cenu

Skatīt citus produktus kategorijā industriālās eļļas

MOBILMET 766

Mobilmet™ 760 Series ir īpaši augstas veiktspējas metālapstrādes eļļas. Tās nesatur hloru un ir paredzētas lielas slodzes metālapstrādei, jo īpaši grūti apstrādājamiem mašīntēraudiem. Mobilmet 760 Series eļļas nav ieteicamas lietošanai ar varu un tā sakausējumiem to agresivitātes pret mīkstajiem krāsainajiem metāliem dēļ. Salīdzinājumā ar citām vadošajām metālapstrādes eļļām Mobilmet 760 Series eļļas nodrošina īpaši augstas […]

Nosūtīt cenu pieprasījumu

MOBIL ZERICE S 68

sintētiska eļļa

Mobil Zerice S Oils ir augstākās kvalitātes sintētiskās dzesēšanas kompresoru smērvielas uz alkila benzēnu bāzes. Pateicoties savai dabai, tām ir nepārspējama šķīšanas un sajaukšanās spēja ar daļēji halogenētu hlorfluorogļūdeņradi (R22).

Nosūtīt cenu pieprasījumu

MOBIL PEGASUS 605

Mobil Pegasus™ 605 ir augstas kvalitātes gāzes dzinēju eļļa. To galvenokārt izmanto modernu vidēja un liela ātruma četru ciklu dzinēju darbībā, kur degviela satur korodējošas vielas, kā, piemēram, ūdeņraža sulfīdi vai halogēni (savienojumi, kuri satur hloru, fluoru u.c.).

Nosūtīt cenu pieprasījumu